Platform Goed Gevoed
Mensen eten meer en meer buitenhuis, maar het is niet altijd duidelijk of deze voeding dan gezond is. Deelnemers aan het platform Goed Gevoed ontvangen een beleid goede voeding (gezonde en/of duurzame voeding) op maat van de onderneming. Het beleid is gebaseerd op objectieve wetenschappelijk onderbouwde kennis. Een deelnemer kan iedere onderneming zijn die iets met voedingsconsumptie te maken heeft, gaande van horeca aangelegenheden, traiteurs, scholen, ziekenhuizen, of bedrijfskantines. Op termijn zal een label met objectieve criteria en een app ontwikkeld worden zodat consumenten kunnen zien welke ondernemingen een beleid goede voeding toepassen, en de veranderingen die hebben plaatsgevonden om het label te behalen kunnen geraadpleegd worden.
Mensen eten meer en meer buitenhuis, maar het is niet altijd duidelijk of deze voeding dan gezond is. Deelnemers aan het platform Goed Gevoed ontvangen een beleid goede voeding (gezonde en/of duurzame voeding) op maat van de onderneming. Het beleid is gebaseerd op objectieve wetenschappelijk onderbouwde kennis. Een deelnemer kan iedere onderneming zijn die iets met voedingsconsumptie te maken heeft, gaande van horeca aangelegenheden, traiteurs, scholen, ziekenhuizen, of bedrijfskantines. Op termijn zal een label met objectieve criteria en een app ontwikkeld worden zodat consumenten kunnen zien welke ondernemingen een beleid goede voeding toepassen, en de veranderingen die hebben plaatsgevonden om het label te behalen kunnen geraadpleegd worden.
Wij adviseren voor de volgende thema's
Duurzame consumptie Gedreven door waarden Klimaatverandering Veilige en gezonde werkplekAdres
Vijverbroekstraat 3
3640 Kinrooi
Belgiƫ