Fevia workshops 'Duurzaamheid in actie' - workshop 1: Een goede gezondheid en welzijn
Fevia organiseert vijf workshops verspreid over vijf voedingsbedrijven in heel België, met slechts één doel: ondernemers uit de voedingssector helpen bij de implementatie van een duurzame ontwikkeling in hun bedrijfsstrategie.
Elke workshop wordt gewijd aan een Sustainable Development Goal (SDG) van de Verenigde Naties en wordt toegepast binnen de context van een Belgisch voedingsbedrijf.
De eerste workshop in de reeks heeft betrekking op SDG 3: een goede gezondheid en welzijn.
Programma
13u00 | Inleiding tot de SDG Food Tour – Doelstellingen en verloop |
13u15 | SDG 3: “Een goede gezondheid en welzijn” in een voedingsbedrijf |
13u30 | Hoe draagt Danone bij aan de SDG 3 “Een goede gezondheid en welzijn”? |
14u00 | Wat zijn de risico’s en opportuniteiten gelinkt aan de SDG 3 “Een goede gezondheid en welzijn? Interactieve sessie met de deelnemers |
14u30 | Break-out session : Welke concrete acties zijn mogelijk in een voedingsbedrijf ? Brainstorming in groepen |
15u00 | Pauze |
15h15 | Prioriteiten vaststellen en actieplan opstellen (SustaFood) Interactieve sessie met de deelnemers |
15h45 | Besluit : Duurzaamheid in actie dankzij de SustaFood |
16h00 | Bezoek van Danone (administratieve zetel) : Hoe SDG 3 toepassen in een administratieve omgeving ? Networking |
17u00 | Einde |