Open Food Conferentie

Open Food Conferentie

Op 11, 12 en 13 maart 2024 organiseert het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) samen met het Departement Landbouw en Visserij en KBBJ een internationale conferentie rond duurzame voedselsystemen en voedselzekerheid. 

Tijdens de driedaagse in Leuven krijgen Europese en Vlaamse beleidsmakers, onderzoekers, producenten, industrie en andere stakeholders te maken met een breed aanbod aan voedselvraagstukken. Aan de hand van workshops, lezingen en plaatsbezoeken kom je meer te weten over de vele facetten van het voedselbeleid en de transitie naar duurzame voedselsystemen. Onderzoek en innovatie vormen de rode draad.

Datum

11 maart 2024, 10:00 - 19:00

Locatie

Provinciehuis Leuven
België

Gerelateerde thema's

Duurzame consumptie

Organised by

Departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) samen met het Departement Landbouw en Visserij en KBBJ

Meer info

Meer info

Toevoegen aan mijn favorieten

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw favorieten. U kan uw favorieten vervolgens als één pdf document downloaden.