beeld postgraduaat duurzame ontwikkeling vives

Postgraduaat duurzame ontwikkeling

24 september 2020 9:00 tot 30 juni 2021 13:45

Onze samenleving staat voor tal van uitdagingen zoals de klimaatverandering aanpakken, armoede beëindigen en zorgen voor betaalbare en duurzame energie. We moeten mondiaal en solidair samenwerken om die uitdagingen aan te pakken en ervoor te zorgen dat niemand achterblijft.

Via het postgraduaat duurzame ontwikkeling kun jij je professionaliseren in deze complexe thema’s en je steentje bijdragen aan het verduurzamen van de samenleving.

We bieden je vier maanden theorie, aan de hand van drie modules duurzaamheid en drie modules ontwikkelingssamenwerking, en vier maanden verdieping in duurzaamheid of ontwikkelingssamenwerking in binnen- of buitenland, via een stagevoorbereiding, een stage en een geïntegreerde proef.

Volg het postgraduaat als extra opleiding: een extra getuigschrift, kennis en een onvergetelijke ervaring. Of volg een of enkele modules als bijscholing (per module vier à vijf lesdagen): een extra attest en kennis.

Howest campus GKG
Graaf Karel de Goedelaan 5
8500 Kortrijk
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Hogescholen Vives en Howest
Terug naar boven