Plan C lanceert e-boek over circulaire economie

Met de inhoudelijke en financiële hulp van heel wat geïnteresseerden, lanceert Plan C op 25 februari het e-boek 'Product <=> Dienst. Nieuwe businessmodellen in de circulaire economie'. 

 

Het e-boek brengt ideeën, cases, nationale en internationale kennis over de circulaire economie samen tot een coherent verhaal in tekst, beeld, videofragment en infografiek. Drie centrale onderwerpen komen aan bod: de kringloopeconomie, innovatieve product-dienst-combinaties en toekomstscenario’s voor Vlaanderen 2050. Elk krijgen ze hun eigen hoofdstuk.

Crowdfunding en crowdsourcing

Het project is het resultaat van samenwerking binnen de hele Plan C Community. Dankzij crowdfunding (voor de technische realisatie) en crowdsourcing (voor de inhoud) kon Plan C deze publicatie realiseren.

De lancering van het e-boek vindt plaats op 25 februari in Gent en wordt voorafgegaan door een lezing van Tom Palmaerts, trendwatcher en partner bij Trendwolves. Hij geeft een breed inzicht in de trends die de komende jaren gaan doorbreken en maakt een link met de ideeën uit het e-boek.
 

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Beschikbare downloads
Gepubliceerd op
10 februari 2014
Meer info
Plan C
Terug naar boven
Terug naar boven