Online studiedag - Vrouwen met een migratieachtergrond op de arbeidsmarkt

overleg tussen collega's
02 december 2021 9:30 tot 12:30

LEVL, ella, Furia, ENAIP-Limburg en de Nederlandstalige Vrouwenraad slaan de handen in elkaar. Samen organiseren ze op 2 december 2021 van 9.30 tot 12.30 uur een online studiedag over “Vrouwen met een migratieachtergrond op de arbeidsmarkt”.

Tijdens de studiedag gaan ze dieper in op de verschillende drempels die vrouwen met een migratieachtergrond ervaren op de arbeidsmarkt. Ook verkennen ze hoe de arbeidsmarktpositie van vrouwen met migratieachtergrond verbeterd kan worden.

Verder krijg je als deelnemer de keuze uit het volgen van een van de volgende workshops:
1.    Kinderopvang als hefboom naar werk.
2.   Non-discriminatie als hefboom naar werk.
3.   Stappen naar activering: goede praktijken en hands-on aanpak.

De workshops duren ongeveer een uur. Verschillende experten zullen in de gekozen workshop vanuit hun eigen expertise licht werpen op de sub thema’s. Ook zal er per workshop ruimte zijn om je eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je je alvast inschrijven voor de online studiedag op 2 december 2021? Laat dan hier je gegevens achter, zodat ze jou als eerste op de hoogte kunnen brengen van het gedetailleerde programma!

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
LEVL, ella, Furia, ENAIP-Limburg en de Nederlandstalige Vrouwenraad
Terug naar boven