Vergadering met verschillende mensen waarbij afspraken gemaakt worden

Lerend netwerk - Duurzaam ondernemen

14 oktober 2020 14:00 tot 15 april 2021 17:00

Welke meerwaarde zit er in duurzaam ondernemen? Hoe gaat een bedrijf praktisch aan de slag met de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties (VN) ?

'Duurzame ontwikkeling' is een term die sinds de eerste definiëring ervan in het Brundtland-rapport in 1987 alleen maar meer verspreid is geraakt. Er is intussen een proliferatie aan interpretaties, opleidingen, marketing slogans en andere aan het ontstaan. Waar draait het nu écht om?

We willen met dit lerend netwerk expertise in contact brengen met praktijk. Sprekers en sprekende locaties in contact brengen met u; bedrijfsleider, milieucoördinator, CSR-coördinator, en andere geëngageerde ziel die van 'duurzaam ondernemen' meer dan alleen een buzzword wil maken.

Verschillende onderwerpen

Tijdens deze cyclus zal VOKA volgende topics van naderbij gaan bekijken:

  • 14/10/20 - Energie-efficiëntie en duurzaam energieverbruik
  • 19/11/20 - Certificaten en duurzaamheidstools
  • 10/12/20 - Communicatie over duurzaamheid
  • 18/02/21 - Circulair en innovatief watergebruik
  • 18/03/21 - Duurzaam ruimtegebruik en tijdelijke natuur
  • 15/04/21 - Sociaal en inclusief ondernemen

Voor wie?

Dit lerend netwerk staat open voor bedrijfsleiders, voor HR-managers, MVO- verantwoordelijken, productieverantwoordelijken, kortom voor geëngageerde mensen die hun onderneming het volgende decennium willen binnenloodsen.

De bedoeling van dit lerend netwerk is om in te schrijven voor de volledige cyclus van 6 sessies. Bij elke sessie kan slechts één iemand per ingeschreven bedrijf aansluiten, maar dit hoeft niet steeds dezelfde persoon te zijn.

Meer informatie?

Contacteer Sarah Spenninck of bel 09 266 15 68 of via duurzaamondernemen.ov@voka.be

Prijs
€ 750 voor Voka -leden
Verschillende locaties
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Voka - Kamer van Koophandel
Terug naar boven